snaart...

Nu börjar matchningsprocessen med en passande familj i USA. Heeeelt sjuk. Hoppas det finns en bra familj över till mig! Mer info kommer inom kort när jag vet lite mer om allt, haha! 

Intervju, done!

Var på intervju i Falun i fredags, gick super bra! Vi träffades på ett café inne i Falun, så jag var lite nervös över hur det skulle gå att hitta henne, men vi kom nästan samtidigt så det gick super! Hon ställde lite frågot angående mitt år, vad jag ser fram emot och om jag hade några mål, men självklart massa om mina förväntningar på familjen och barnen, lite hur jag skulle reagera ifall barnen inte skulle tycka om mig osv. Det är självklart viktigt att man ska passa ihop eftersom man ska spändera ett helt år tillsammans. Hon testade min engelska lite också där hon ställde enkla frågor som jag skulle svara på så gott jag kunde, hoppas det gick bra! Men jag är nöjd med det jag fick sagt på mötet, finns inget jag kommit på i efterhand att "det här skulle jag sagt" så det är super! 
 
Efter samtalet så fick jag ett samtal för en som jobbar på cultural care au pair, så fick gå in och ändra lite i ansökan angående sjukdomar. Sen krånglade det lite med ansökan, men nu har jag skickat in den igen och förhoppningsvis för sista gången! Eftersom att dom redan har kollat igenom min ansökan och den ser bra ut så skickar dom den vidare till USA och kontoret där under dom kommande dagarna. 
 
Nu är det dags för mig att ta tag i filmningen. Eftersom att det är en kort vecka så kanske jag kan ficka den nu! Det var allt för mig just nu. Puss