Personlig intervju next!

Idag fick jag ett samtal från cultural care au pair, äntligen finns det en tjej i dalarna som kan intervjua mig! Dock var hon bortrest tills på onsdag så på torsdag eller fredag är det dags för sista steget i min ansökan, personlig intervju! Sen blir jag antagen till själva programmet osv. Mer kan jag berätta senare efter mötet. Fick också höra att min ansökan var bra, så det känns skönt! Men vi hörs senare i veckan! :)
 
Går inte att ladda upp bilder. 

På vägen...

Min "resa" har bara börjat. Eller kan man ens säga att den har börjat? Jo självklart, men den börjar inte till 100% innan jag har satt min fot på planet till New york. Det är mycket förberedelser, det vill jag lova! Men i slutet kommer det vara så värt det! Det kommer bli mitt livs äventyr och jag verkligen längtar tills dagen kommer!! 

Ansökan klar & inskickad! wiiiiee

Skickade in min ansökan till Cultural Care Au Pair igår, så nu ska den granskas, förhoppningsvis så blir den godkänd! :) Dock kommer jag inte längre i själva processen än. Jag måste på ett personligt möte med dem innan jag kan börja leta familj och just nu finns det ingen här i dalarna som kan ha det med mig. Men fick ett positivt besked igår när jag pratade med dem, om två veckor så kommer det äntligen finnas en i dalarna också! Så jag får vänta tills dess antar jag. 
 
Men det finns fördelar med att få vänta också, nu kan jag fokusera på min Au pair film som jag ska ha längre fram, och eftersom att jag inte är bäst i Imovie så lär det ta ett tag, haha! Men förhoppningsvis får jag till något bra inom en snar framtid. :)

Feedback!

Sitter just nu och skriver till lite på min ansökan. Fick lite feedback på den vad som kan skrivas till/ändras osv. Det uppskattar jag! För man vill ju ha en så bra ansökan som möjligt :) Har två frågor att fixa till, dem svåraste haha. Men jag fixar det nog! Som ni förstår så finns det inte så mycket att skriva om just nu när man bara håller på med själva ansökan. Men det kommer bli mycket mer skrivet när jag väl kommer igång med sökandet på riktigt! 
 

*Kasta bollar på Patricia* 

Ansökan klar!

Nu är jag äntligen klar med min ansökan, så nu ska den skickas in till Cultural Care Au Pair. När jag började så trodde jag inte att jag skulle bli klar, men efter många timmars slitande så är jag nu äntligen klar. Känns riktigt skönt! Såhär ser ansökan ut hos dem. ↓ Självkkart är det mer "frågor" än de som syns, men ett litet smakprov i alla fall! Puss & kram 
 
 
 

Au Pair i USA.

Hej allesammans! Här en bloggen om mitt kommande stora äventyr. Jag längtar hur mycket som helst tills den stora dagen kommer. Men än är det långt kvar. Vad är det då den här bloggen kommer handla om? Förhoppningsvis, i början av september (eller tidigare) så åker jag till USA för att jobba som Au Pair i ett år framöver. Wow, det är knappt så att jag tror det själv än faktiskt haha! Dock är det inte helt bestämt, då jag håller på med min ansökan fortfarande, men snart är den klar. Så då är det dags att leta familj! 
Så om allt går som det ska och inget oväntat händer, så då börjar snart mitt stora äventyr. Här kan ni följa hela min resa! Puss & kram